Trots op het keurmerk ‘Veilig en Duurzaam op Weg’  

Afgelopen maand reikte Teun Nijkamp van Athlon Nederland het keurmerk ‘Veilig en Duurzaam op Weg’ uit aan Angela Sewgolam, Eus de Haas en Jaap Corvers. VINCI Energies kreeg dit keurmerk voor het volledig integreren van het Athlon e-Driver programma in het verkeersveiligheidsbeleid.   Veiligheid, gezondheid en welzijn zijn belangrijke pijlers binnen onze organisatie. We zijn ervan overtuigd...

Afgelopen maand reikte Teun Nijkamp van Athlon Nederland het keurmerk ‘Veilig en Duurzaam op Weg’ uit aan Angela Sewgolam, Eus de Haas en Jaap Corvers. VINCI Energies kreeg dit keurmerk voor het volledig integreren van het Athlon e-Driver programma in het verkeersveiligheidsbeleid.  

Veiligheid, gezondheid en welzijn zijn belangrijke pijlers binnen onze organisatie. We zijn ervan overtuigd dat ongevallen voorkomen kunnen worden. Ook in het verkeer. Een van onze grootste risico’s op het gebied van veiligheid is deelname aan het verkeer, daarom is er veel aandacht voor verkeersveiligheid binnen alle business units en merken van VINCI Energies.  

Sinds twee jaar neemt VINCI Energies met haar merken deel aan het Athlon e-Driver programma: een programma waarin collega’s worden uitgenodigd voor diverse trainingen, workshops en oefeningen om de verkeersveiligheid te kunnen waarborgen. 

Angela Sewgolam, Head of Safety bij VINCI Energies NL: ‘Deze erkenning laat zien dat we op de goede weg zijn met het verhogen van het bewustzijn over veilig deelnemen aan het verkeer. Gelukkig zien we ook dat steeds meer collega’s deelnemen aan de trainingen en het rijgedrag hierop aanpassen. Het keurmerk ‘Veilig en Duurzaam op Weg’ is dan ook een bevestiging dat iedereen het belang van veilig deelnemen aan het verkeer steeds beter inziet en omarmt.”